Railtransportwagen

De railtransportwagen is een soort gemotoriseerd gereedschap voor het hanteren van materialen, gemonteerd op de stalen rail. Dit soort railtransportwagen is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. Het assortiment wagens wordt door de klanten zeer gewaardeerd om hun kenmerken, zoals een langere levensduur en weinig onderhoud. Dit type transportwagen vindt uitgebreide toepassingen in de bouw en aanverwante industrieën voor het verplaatsen van zware materialen tussen fabriekshallen en fabrieken
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De railtransportwagen is een soort gemotoriseerd gereedschap voor het hanteren van materialen, gemonteerd op de stalen rail. Dit soort railtransportwagen is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. Het assortiment wagens wordt door de klanten zeer gewaardeerd om hun kenmerken, zoals een langere levensduur en weinig onderhoud. Dit type transportwagen vindt uitgebreide toepassingen in de bouw en aanverwante industrieën voor het verplaatsen van zware materialen tussen fabriekshallen en fabrieken. Klanten kunnen bij ons gebruik maken van deze railtransferwagen in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton draagvermogen die gepland zijn om op rails te rijden voor verplaatsing van materiaal tussen de trajecten.

Aangepaste opties

1. Capaciteit op maat van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele stroombron (batterij, kabel, rail, diesel, etc.)

3. Flat decks of armaturen op maat

4. Rupsbanden of spoorloze, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductorasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

5. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz

6. Systeem op maat (heffen, wegen, titels, klimmen, ferry, plc, etc.)

Rail Transfer Cart

Onderdelenshow (KPD laagspanningslijn aangedreven railtransportwagen)

Rail Transfer Carts

Hot Tags: railtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like