Platform voor transport van railmateriaal

Het railmateriaal transportplatform is een elektrisch aangedreven materiaalbehandelingsinstrument dat is ontworpen voor het transporteren van zware ladingen of apparatuur van de ene baai naar de andere in de fabriek. Het materiaaltransportplatform kan binnen of buiten worden gebruikt.
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

Het railmateriaal transportplatform is een elektrisch aangedreven materiaalbehandelingsinstrument dat is ontworpen voor het transporteren van zware ladingen of apparatuur van de ene baai naar de andere in de fabriek. Het materiaaltransportplatform kan binnen of buiten worden gebruikt. Met verschillende stijlen en standaardcapaciteiten tot 500 ton hebben we de oplossing die u nodig hebt en elke stijl kan worden ontworpen voor uw specifieke toepassing.

toepassingen

Het railmateriaal transportplatform kan op grote schaal worden toegepast voor spoelartikelen, transformator, as, trommel, stalen pollepel, stalen structuur, stalen buizen, matrijzen, matrijzen, balken, containers, zwaar materieel, eindproduct, compressor, polykristallijn silicium, grondstoffen, schroot, pallet en ander materiaaltransport in de fabriek.

Platforms voor materiaalvervoer per spoor

Hot Tags: railmateriaal transportplatform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like