Powered Drivable Transfer Cart

De aangedreven aandrijfbare transferwagen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, gereed product of materiaaltransport in de werkplaats of op andere werklocaties
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De aangedreven aandrijfbare transferwagen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, gereed product of materiaaltransport in de werkplaats of andere werklocaties.

Er zijn twee typen aangedreven aandrijfbare transferwagens, die op de rails lopen en direct op de grond lopen. Dit soort transportwagen kan worden gevoed door een batterij, laagspanningsrails, kabelhaspel, gesleepte kabel, enz. De functies van de transferwagen kunnen naar uw eigen wensen worden aangepast.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China)

Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos)

Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

Hot Tags: aangedreven drivable transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like