Multidirectioneel overdrachtplatform

Over het multidirectionele overdrachtplatform is de batterij in de laadbak van het platform geïnstalleerd. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Over het multidirectionele overdrachtplatform is de batterij in de laadbak van het platform geïnstalleerd. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het te starten, te stoppen, naar links te draaien, naar rechts te draaien, vooruit en achteruit te gaan, enz.

Het wiel maakt gebruik van hoge sterkte PU-wiel. Dit soort transferplatform kan in de grond lopen, naar wens draaien zonder beperkt te worden door de ruimte en de grond, en kan op elk moment de richting van het lopen en de route veranderen. Het is zeer geschikt voor gebruik in het veld en de looproutes die niet zijn vastgesteld.

Onderdelen tonen

PU-wiel

PU-wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaan coating buiten. Het was vooral van toepassing op het ongebaande overdrachtsplatform. Hij kan op cementvloeren worden gereden zonder rails en kan de grond beschadigen.

Onderhoudsvrije batterij

Vergeleken met de gewone batterij hoeft deze batterij niet eenmaal op de normale tijd te worden onderhouden. En de levensduur is langer dan de gewoonte. Trouwens, veilig, effectief, stabiel, milieuvriendelijk.

Batterij oplader

Voor een transferplatform op batterijen, wanneer de batterij onvoldoende is, om de batterij op te laden. De lader maakt gebruik van constante stroom en constante spanning + zwevend opladen + gebalanceerde laadmodus, die de batterij niet beschadigt en de levensduur van de batterij verlengt.

Hot Tags: multidirectioneel overdrachtplatform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk