Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

Deze serie gemotoriseerde railtransporttrolleys lopen op rails en worden aangedreven door een sleepkabel. Het dirigeert AC 380v rechtstreeks in het elektrische regelsysteem van de gemotoriseerde railtransporttrolleys om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Korte introductie van gemotoriseerde railtransporttrolleys

Deze serie gemotoriseerde railtransporttrolleys lopen op rails en worden aangedreven door een sleepkabel. Het dirigeert AC 380v rechtstreeks in het elektrische regelsysteem van de gemotoriseerde railtransporttrolleys om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan, enzovoort. De sleepkabel wordt op de grond gelegd. De kabellijn bevindt zich tussen de sleeprails. Het bediende systeem is 36V laagspanning.

Kenmerken van gemotoriseerde traliewagens

In vergelijking met KPX-transfert trolleys (batterijvoeding) is de gebruikstijd van gemotoriseerde railtransporttrolleys onbeperkt.

Vergelijk met KPD (conductor rails power) series transfer trolleys, de gemotoriseerde rail transfer trolley heeft geen strikte eisen aan de rails.

In vergelijking met KPJ-transportwagentjes (kabelhaspels) zijn de kosten van de gemotoriseerde railtransporttrolleys lager.

Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

Voordelen van Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

De gemotoriseerde railtransporttrolleys van deze serie zijn geschikt om te worden gebruikt in de slechte omgeving, bijvoorbeeld een hoge temperatuur en explosie-omstandigheden;

AC-motor, eenvoudige structuur, niet beperkt tot de gebruikstijd;

Het heeft geen strikte vereiste voor de installatie van het spoor;

Kosten zijn niet hoog, eenvoudig te bedienen en onderhoud;

De gemotoriseerde railtransporttrolleys worden aangepast volgens uw echte vraag.

Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

Levering van gemotoriseerde treinwagentjes

Over het algemeen zijn de gemotoriseerde railtransporttrolleys afgeleverd door een container, maar als het platform te groot is, kan het worden afgeleverd via een frame-rack.

Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

Onze klanten

Gemotoriseerde Rail Transfer Trolleys

Hot Tags: gemotoriseerde rail transfer trolleys, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like