Gemotoriseerde railtransportwagen

De gemotoriseerde railtransportwagen is gemonteerd op een stalen spoorbaan om langs een vast pad te pendelen. De transferwagen van het type KPD / PKDZ wordt aangedreven door de laagspanningsgelijkstroom van de rail. Aangedreven door de rail, is het systeem betrouwbaarder in vergelijking met het KPC-type; het systeem is ook ingewikkelder en duurder. Klanten kunnen bij ons gebruik maken van deze gemotoriseerde railtransportwagen in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton laadvermogen die gepland zijn om op rails te rijden voor het verplaatsen van materiaal tussen de baaien
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De gemotoriseerde railtransportwagen is gemonteerd op een stalen spoorbaan om langs een vast pad te pendelen. De railtransportkarren kunnen in veel verschillende typen worden onderverdeeld zoals hieronder weergegeven:

De overdrachtswagen van het KPT-type wordt aangedreven door de kabel die rechtstreeks op de grond is gelegd. Vanwege de eenvoudige structuur is de prijs competitiever. Terwijl de afstand vaak beperkt is tot 100 meter.

KPJ-type platte wagen wordt aangedreven door de kabel van de kabelhaspel. Met de kabelhaspel wordt de bewegingsafstand verbeterd tot 200 meter in vergelijking met het KPT-type.

De overdrachtswagen van het type KPX wordt gevoed door de accu. Zonder de kabel is dit soort transportkar flexibeler en veiliger. Terwijl de capaciteit en de werkgroep allemaal worden beïnvloed door de accu. Vooral de prijs en de levensduur van de batterij is ook een belangrijk punt.

De overdrachtswagen van het KPC-type wordt aangedreven door de schuifdraad langs de rail, dus de bewegingsafstand is onbeperkt. De schuifdraad is het belangrijkste punt en tevens de zwakste schakel.

De kar van het KPD / PKDZ-type wordt gevoed door de laagspanningsgelijkstroom van de rail. Aangedreven door de rail, is het systeem betrouwbaarder in vergelijking met het KPC-type; het systeem is ook ingewikkelder en duurder.

Klanten kunnen bij ons gebruik maken van deze gemotoriseerde railtransportkarren in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton laadvermogen die gepland zijn om op rails te rijden voor het verplaatsen van materiaal tussen de baaien.

Toepassingen

Behandeling van matrijzen;
Draagbaar machinebasis;
Montage monteren;
Transporter van metalen spoel;
Transporter voor zwaar materieel met hefdek;
Transporteur van constructiestaal;
Pendelwagen voor pijp;
Gemotoriseerde karren voor de productie van prefabbeton;
Draagbaar onderstel voor jibarm met spreidbalk.

Motorized Rail Transfer Cart

Hot Tags: gemotoriseerde railtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like