Gemotoriseerde platformrailwagen

De gemotoriseerde platformrailwagen is een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtkar van het railtype die een spoor op de grond legt, en de gelegde rail is in het algemeen een I-vormige contactrail aan het oppervlak. Deze gemotoriseerde platformwagens worden aangedreven door een accupakket. Het is ontworpen voor het hanteren van materiaal, lading en uitrusting in de werkplaats.
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De gemotoriseerde platformrailwagen is een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtkar van het railtype die een spoor op de grond legt, en de gelegde rail is in het algemeen een I-vormige contactrail aan het oppervlak. Het is ontworpen voor het hanteren van materiaal, lading en uitrusting in de werkplaats.

Deze gemotoriseerde platformwagens worden aangedreven door een accupakket. Vanwege het voordeel van zonder kabel, wordt het voornamelijk toegepast in de assemblagelijn, kan het de rechte rail, S-vormige rail, U-vormige rail, C-vormige rail, boogvormige rail, 90 graden draai-rail, kruisende rail, etc.

Toepassingen

De gemotoriseerde platformrailwagen wordt voornamelijk toegepast in de lopende band (ringproductielijn, lusproductielijn), metallurgie-industrie (stalen gietlepel), magazijntransport, scheepsindustrie (onderhoud, montage, containervervoer), werkstuktransport in werkplaats, draaibanktransport , staalfabriek (stalen knuppel, stalen plaat, stalen spiraal, stalen buis, profielstaal, staalconstructie), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonnen kolom), aardolie-industrie (oliepomp, pompstang en onderdelen), energie ( polykristallijn silicium, generator, windmolen), chemische industrie (elektrolytische cel, retort enz.), spoorwegen (spooronderhoud, spoorlassen, treintrekker).

Hot Tags: gemotoriseerde platformrailwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like