Gemotoriseerde materiële overdracht Trailer

De soort gemotoriseerde materiële overdracht trailer, die AC380v tot de trailer van de gemotoriseerde materiële overdracht als de krachtbron te leiden. Kun je de glijdende lijn in het gat, als uw gemotoriseerde materiële overdracht aanhangwagen benaderingen aan de muur, de glijdende draad ook kunnen worden bevestigd aan de muur, wat we doen niet alleen de ruimte te besparen, maar de impair voor de grond zou kunnen verminderen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De soort gemotoriseerde materiële overdracht trailer, die AC380v tot de trailer van de gemotoriseerde materiële overdracht als de krachtbron te leiden. Kun je de glijdende lijn in het gat, als uw gemotoriseerde materiële overdracht aanhangwagen benaderingen aan de muur, de glijdende draad ook kunnen worden bevestigd aan de muur, wat we doen niet alleen de ruimte te besparen, maar de impair voor de grond zou kunnen verminderen. Natuurlijk, kan het worden aangepast volgens uw behoefte. Als gevolg van de lage kosten, hoge frequentie, eenvoudige structuur is de gemotoriseerde materiële overdracht trailer de eerste keuze voor de fabriek die wijd verbeid op industrie terrein gebruikt is.

motorized material transfer trailer


Producten-Details

motorized material transfer trailer

Spoorlijn wiel

Over de spoorweg wiel van gemotoriseerde materiële overdracht aanhangwagen, is het één rand van hoek geval, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan verbeteren van het laadvermogen en gemakkelijk installeren. En het wiel zijn vervaardigd en assemblied door ons.


motorized material transfer trailer

Drie-in-één Type verloopstuk, de Motor en de rem

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoogrenderende, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz.

Rem is samengesteld door rem frame, remonderdelen, rem toestel bedienen en zo verder, het is een veiligheidsvoorziening om de trailer van de gemotoriseerde materiële overdracht veilig werken. De elektromotor is AC-motor.


motorized material transfer trailer

Glijdende lijn

De glijdende regel wordt beperkt door de positie, het kan worden geïnstalleerd tussen de twee rails. Het gat gegraven moet worden of het kan ook worden geplaatst in het kanaal buiten het spoor. Om de veiligheid en het gemak, moet de rand worden toegevoegd op het kanaal.


motorized material transfer trailerGeluid & lichte Alarm

Voor veilig rijden, het op de aanhangwagen gemotoriseerde materiële overdracht is geïnstalleerd, zal het voortdurend ring om te waarschuwen van iemands wanneer de aanhangwagen beginnen te lopen. Natuurlijk, de andere delen kunnen worden geïnstalleerd, als dode stop, noodstop, anti-botsing switch... alle meet die alleen u door ons professionele team wenst kan worden.


Product Processing

motorized material transfer trailer

Parameterlijst

motorized material transfer trailer

Bezoek van de klant

motorized material transfer trailer

Hot Tags: gemotoriseerde materiële overdracht aanhangwagen, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like