Wagen met gemotoriseerd materiaal

Het soort mtorized material transfer cart, het hoofdpersonage is de voeding ---- getrokken kabel. Wanneer de gemetalliseerde materiaaltransportwagen beweegt, trekt de kabel achter de transportwagen met het gemetalliseerde materiaal. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op een gemotoriseerde materiaaltransportwagen en vervolgens de motor van stroom voorziet.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Het soort gemetalliseerde materiaaltransportwagens, het hoofdpersonage is zijn voeding ---- gesleepte kabel.

Wanneer de gemetalliseerde materiaaltransportwagentjes bewegen, trekt de kabel achter de transportwagens met gemetriseerd materiaal. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op gemotoriseerde materiaaltransportwagens en vervolgens de motor van stroom voorziet.

De gemetalliseerde materiaaltransportwagens transporteren AC 380V rechtstreeks in het elektrische regelsysteem van de gemotoriseerde materiaaltransportwagens om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder.

Motorized Material Transfer Cart

Producten details

Motorized Material Transfer Cart

Gegoten stalen wiel

Over het wiel van de gemotoriseerde materiaaltransportkarren , het is dubbele rand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de wielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Motorized Material Transfer Cart

Three In One Reducer en AC Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz .;

De rem is samengesteld uit remkader, remdelen, remverrichtingsapparaat enz., Is het een veiligheidsapparaat om te verzekeren gemotoriseerde materiaal behandelingskar die veilig werken;

De elektromotor is AC-motor.


Motorized Material Transfer Cart

Kabel en sleepketting

De kabel kan worden geïnstalleerd in het midden van de twee rails of in een kant van de transportwagens met gemetriseerd materiaal . En om de kabel te beschermen in geval van ernstige slijtage, kan de sleepketting worden uitgerust om de gemetalliseerde materiaaltransportwagens samen te plaatsen voor bescherming, zodat de levensduur van de kabels wordt verlengd .


Motorized Material Transfer Cart

Elektrische schakelkast, besturingsmethode en veiligheidsinrichting

Er zijn stroombronschakelaar, noodstopschakelaar, wisselschakelaar, indicatielampje, enz., Die de verrichting meer veiligheid kan maken.

Er zijn hangende controle en afstandsbediening twee methodes, zeker, kan het controlepaneel ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Veiligheidsinrichting: geluids- en lichtarmatuur, bumperapparaat, automatisch stopapparaat.


voordelen

  • De gemetalliseerde materiaaltransportwagens van deze serie zijn geschikt om te worden gebruikt in de slechte omgeving, bijvoorbeeld een hoge tempe- ratuur en ontploffingstoestand.

  • AC-motor, eenvoudige structuur, niet beperkt tot de gebruikstijd.

  • Het heeft geen strikte vereiste voor de installatie van het spoor.

  • De kosten zijn niet hoog, eenvoudig te bedienen en onderhoud.

  • De gemotoriseerde materiaaltransportwagens zijn aangepast volgens uw echte vraag.

Motorized Material Transfer Cart

Parameterlijst

Motorized Material Transfer Cart

Productieproces

Motorized Material Transfer Cart

Pakketbezorging

Motorized Material Transfer Cart

Hot Tags: gemotoriseerde materiaaltransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like