Gemotoriseerde materiaalverwerkingswagen

Het soort gemotoriseerde kar met materiaaloverslag, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel. De gemotoriseerde transportkar van materiaal is op korte afstand geschikt vanwege de beperking van de kabel.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Het soort gemotoriseerde kar met materiaaloverslag, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel. De gemotoriseerde transportkar van materiaal is op korte afstand geschikt vanwege de beperking van de kabel. Dus als u een transport over korte afstanden wilt, is dit een goede optie voor u. En door dit soort, is de prijs lager dan andere. Tot nu toe kan de grootste capaciteit oplopen tot 500T. Bovendien kan het PLC-systeem, hoog automatiseringsniveau, worden geïnstalleerd in de gemotoriseerde materiaaltransportwagen om onbemande werkplaatsen te realiseren.

motorized material handling cart

Producten details

motorized material handling cart

Spoorwiel

Over het gemotoriseerde wiel van de materiaal behandelingskar , is het dubbele rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de spoorwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


motorized material handling cart

Three In One Reducer en AC Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz .;

De rem is samengesteld uit remkader, remdelen, remverrichtingsapparaat enz., Is het een veiligheidsapparaat om te verzekeren gemotoriseerde materiaal behandelingskar die veilig werken;

De elektromotor is AC-motor.


motorized material handling cart

Kabel en sleepketting

De kabel kan worden geïnstalleerd in het midden van de twee rails of in een kant van de gemotoriseerde transportwagen voor materiaal . En om de kabel te beschermen in geval van ernstige slijtage, kan de sleepketting worden uitgerust om samen met de gemotoriseerde transportwagen voor bescherming de levensduur van de kabels te verlengen.


motorized material handling cart

Elektrische schakelkast, besturingsmethode en veiligheidsinrichting

Er zijn stroombronschakelaar, noodstopschakelaar, wisselschakelaar, indicatielampje, enz., Die de verrichting meer veiligheid kan maken.

Er zijn hangende controle en afstandsbediening twee methodes, zeker, kan het controlepaneel ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Veiligheidsinrichting: geluids- en lichtarmatuur, bumperapparaat, automatisch stopapparaat.


Parameterlijst

motorized material handling cart

Producten verwerken

motorized material handling cart

Pakketbezorging

motorized material handling cart

Hot Tags: gemotoriseerde material handling cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like