Auto's met gemotoriseerd materiaalbeheer

Gemotoriseerde materiaalbehandeling Auto's introduceren De gemotoriseerde heftrucks worden aangedreven door een batterij. De batterij is geïnstalleerd in de gemotoriseerde heftrucks. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Op deze manier kunnen we de ...
Praat nu

Productdetails

Gemotoriseerde material handling auto's introduceren

De gemotoriseerde heftrucks worden aangedreven door een batterij. De batterij is geïnstalleerd in de gemotoriseerde heftrucks. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Op deze manier kunnen we de auto's laten starten, stoppen, vooruit gaan, achteruit gaan, de snelheid aanpassen enzovoort.

Motorized Material Handling Cars.jpg

Speciale vereisten voor gemotoriseerde materiaalbehandeling Auto's zijn toegestaan

Het hydraulische hefinrichting kan vanaf uw vereiste worden uitgerust.

Vanaf de vervoerde ladingen, kunnen het V-frame, U-frame, rubberen pad, houten pad, weeginrichting ... worden uitgerust.

Vanaf de werkomgeving, kan de anti-hoge temperatuur, anti-explosie, anti-roest, anti-slip maatregel goed worden aangenomen.

Klantbezoek

Motorized Material Handling Cars.jpg

Hot Tags: gemotoriseerde material handling auto's, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk