Gemotoriseerde materiaalbehandeling Bogie

Dit soort gemotoriseerd intern transportmechanisme, tandwieloverbrenging als aandrijfsysteem, massieve PU-wielen kunnen direct en flexibel op de grond worden gereden zonder beperkte loopafstand. En geïmporteerde massieve PU-wielen kunnen de beschadiging van de grond verminderen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Dit soort gemotoriseerd intern transportmechanisme, tandwieloverbrenging als aandrijfsysteem, massieve PU-wielen kunnen direct en flexibel op de grond worden gereden zonder beperkte loopafstand. En geïmporteerde massieve PU-wielen kunnen de beschadiging van de grond verminderen. Het kan geschikt zijn voor kleinere ruimte door 360 graden spot draaien, 360 graden bescherming om de veiligheid op de site te garanderen, inclusief dode man stop, noodstop., Anti-collision device ... touch-screen, Pry bar-apparaat, ... dit ontwerp is humanisering en modernisering. Geautomatiseerde werking maakt het gemotoriseerde intern transportsysteem intelligenter.

gemotoriseerd intern transportmechanisme


Onderdelen tonen

motorized material handling bogie

Bogie Frame

Het gemotoriseerde, met materiaal omwikkelde draaistelframe is twee langsbalken, meerdere liggers met aan elkaar gelast stalen paneel, die de balkconstructie volgens het kraanprincipe aannemen en gecombineerd met het ontwerp van het draaistel. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


motorized material handling bogie

PU-wiel

Over de gemotoriseerde wielen voor materiaaltransport van draaistellen , het materiaal is PU-wielen, binnenkant is van gietstaal, buiten is inkapseling. door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In ons gemotoriseerde overslag-draaistel hebben deze soorten ook de keuze. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


motorized material handling bogie

Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie gemotoriseerde material handling bogie is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


motorized material handling bogie

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Productie verwerking

motorized material handling bogie

certificaat

motorized material handling bogie

Klant bezoeken

motorized material handling bogie

Verpakking en levering

motorized material handling bogie

Hot Tags: gemotoriseerde material handling bogie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like