Vlakke transportwagen met matrijstransport

De platte transportwagen met matrijstransport is een elektrisch aangedreven materiaalverwerkingswagen voor de unieke behoeften van zowel stampen als vormen en het transporteren van zware matrijs of matrijs van stervende opslag naar de perslijn. Deze matrijstransportwagenrailwagens worden veel gebruikt in de verwerkingslijn van ponsen, gieten, koude koppen, extrusie, persen van poedermetallurgie, drukgieten en technische kunststoffen, rubber, keramiek en andere producten van het persgieten of spuitgieten
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De platte transportwagen met matrijstransport is een elektrisch aangedreven materiaalverwerkingswagen voor de unieke behoeften van zowel stampen als vormen en het transporteren van zware matrijs of matrijs van stervende opslag naar de perslijn.

Deze matrijstransportkarren worden veel gebruikt in de verwerkingslijn van ponsen, gieten, koude koppen, extrusie, persen van poedermetallurgiedelen, drukgieten en technische kunststoffen, rubber, keramiek en andere producten van het persgieten of spuitgieten.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: matrijstransport vlakke rail winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like