Materiaaloverslag transportplatform

Het transportplatform voor materiaalbehandeling is materiaaltransportapparatuur, op batterijen werkende, multidirectionele, zelfladende kar die de manier zal veranderen om zware ladingen binnen industrieën te vervoeren. De transportplatforms zijn op stalen rails gemonteerd om langs een vast pad te worden gebracht. Ze kunnen op wisselstroom werken of op gelijkstroom. Meestal gebruikt voor het verplaatsen van materialen zoals staal of vloeistoffen van de ene locatie naar de andere. Grotere transportplatformcapaciteiten en -groottes zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het transportplatform voor materiaalbehandeling is materiaaltransportapparatuur, op batterijen werkende, multidirectionele, zelfladende kar die de manier zal veranderen om zware ladingen binnen industrieën te vervoeren.

De transportplatforms zijn op stalen rails gemonteerd om langs een vast pad te worden gebracht. Ze kunnen op wisselstroom werken of op gelijkstroom. Meestal gebruikt voor het verplaatsen van materialen zoals staal of vloeistoffen van de ene locatie naar de andere. Grotere transportplatformcapaciteiten en -groottes zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen. Op maat gemaakte dekframes kunnen worden ontworpen voor specifieke assemblages om een volledige productieverschuiving te dragen en zelfs te dienen als een stabiele beweegbare machinebasis.

Materiaaloverslag transportplatform

toepassingen

Het transportplatform voor materiaalverwerking kan op veel gebieden worden gebruikt, zoals de staalindustrie (staalrol, gietijzer, matrijs, vorm, stalen buis, stalen paté, stalen staaf en ander stalen onderdelenvervoer), scheepswerf, aardoliefabrieken, verf fabrieken, chemische industrie, steengroevefabrieken, transformatorfabrieken, machinefabrieken, bouwplaatsen, werkplaats, magazijn en andere velden voor materialen, ladingen, werkstukken, machinetransport van de ene baai naar de andere.

Hot Tags: transportplatform voor materiaalbehandeling, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like