Hanteringstrolley voor materiaalbehandeling

De transportkar met materiaalbehandeling wordt aangedreven door elektrische machines en is ontworpen voor materiaaloverslag in de industrie. Het kent ook gietlepeloverdrachtauto, rolwagentjer, flatbedvoertuig, vormtransportvoertuig, enz. Deze soorten overdrachtstrolleys kunnen door dirigentspoor, batterij, kabel, in de was zettende lijn, enz. Worden aangedreven.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De transportkar met materiaalbehandeling wordt aangedreven door elektrische machines en is ontworpen voor materiaaloverslag in de industrie. Het kent ook gietlepeloverdrachtauto, rollenwagen, flatbedvoertuig, vormtransportvoertuig, enz.

Deze soorten transportkarren kunnen worden aangedreven door stroomrail, batterij, kabel, sildinglijn, etc. Het samenstellingssysteem omvat:

Gedreven bedieningssysteem: het bestaat hoofdzakelijk uit een motor, reductiemiddel, rollenriem, reminrichting en remaansturing. De belangrijkste functie is om de elektrische overbrengwagen te laten rijden op de baan.

Car-frame: het frame-materiaal is van staal, het buitenoppervlak bestaat uit 50 mm dikke staalplaat met hoge sterkte en het frame is gelast.

Anderen: Het omvat wielkader, schachtkoppeling, transmissie wormtoestel, druk het testen hulpmiddel, of alarmlamp, stopapparaat, explosiebestendig apparaat, hydraulisch opheffend platformapparaat, enz.

Alle transferwagens kunnen worden aangepast aan de eisen van de verschillende applicaties.

Kenmerken

Aparte versnellingsbakken voor twee aandrijfwielen en twee vrijloopwielen

Synchronisatie van beide motoren via aandrijving met variabele frequentie

Het aantal aandrijfwielen kan worden aangepast afhankelijk van de belasting

Hand hanger voor heen en weer bewegingen

Veiligheidsmaatregelen zoals veerbuffers en eindschakelaars zijn aanwezig

Hanteringstrolley voor materiaalbehandeling

Hot Tags: overslagwagen voor materiaalbehandeling, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like