Inter Bay Transfer voertuig

Het inter bay-transportvoertuig is een soort railbehandelingsinstrument in de fabriek. Het wordt toegepast om zware vracht van de ene baai naar de andere te vervoeren langs een vast pad. Het overdrachtsvoertuig is een gemotoriseerd materiaaloverdrachtsvoertuig aangedreven door een batterij en bestuurd door afstandsbediening. Voor het s- en boogvormige railtransportvoertuig zijn de wielen speciaal ontworpen om op s- en boogvormige rails te kunnen rijden.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het inter bay-transportvoertuig is een soort railbehandelingsinstrument in de fabriek. Het wordt toegepast om zware vracht van de ene baai naar de andere te vervoeren langs een vast pad. Het overdrachtsvoertuig is een gemotoriseerd materiaaloverdrachtsvoertuig aangedreven door een batterij en bestuurd door afstandsbediening.

Voor het s- en boogvormige railtransportvoertuig zijn de wielen speciaal ontworpen om op s- en boogvormige rails te kunnen rijden.

Producteigenschappen

1) De loopafstand is onbeperkt.

2) Eenvoudige structuur, gemakkelijk in installatie en onderhoud.

3) Het transfervoertuig kan op de C-vormige baan of de S-vormige baan rijden.

4) Veiligheid, flexibiliteit, hoge gebruiksfrequentie, lange gebruikstijd, lange levensduur.

5) Aangepaste dekconfiguraties kunnen de functie heffen, kantelen of roteren omvatten.

6) Beschikbare veiligheidsuitrusting omvat claxon, verlichting, noodstop, bumpers en detector.

Hot Tags: inter bay transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like