Industriële overdracht auto

Het soort industriële transfert, het hoofdpersonage is de stroomtoevoer ---- getrokken kabel. Wanneer de industriële transferauto beweegt, trekt de kabel achter de auto. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op een industriële transfervoertuig en vervolgens de motor van stroom voorziet. De industriële transportwagen voert AC 380V rechtstreeks uit in het elektrische regelsysteem van de industriële transfauto om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Het soort industriële transfert, het hoofdpersonage is de stroomtoevoer ---- getrokken kabel.

Wanneer de industriële transferauto beweegt, trekt de kabel achter de auto. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op een industriële transfervoertuig en vervolgens de motor van stroom voorziet.

De industriële transportwagen voert AC 380V rechtstreeks uit in het elektrische regelsysteem van de industriële transfauto om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan, enzovoort.

industrial transfer car

Onderdelen tonen

industrial transfer car

Spoorwiel

Over het spoorwiel van de industriële transferauto ,   zijn materiaal is ZG55, gemakkelijk veranderen, gemakkelijk installeren, de grotere capaciteitsladingen kunnen worden vervoerd, kan de grootste capaciteit aan 300T bereiken.


industrial transfer car

Three In One Reducer en AC Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz .;

Rem wordt samengesteld door remkader, remdelen, remverrichtingsapparaat etc. het is een veiligheidsapparaat om de auto te verzekeren die veilig werken;

De elektromotor is AC-motor.


industrial transfer car

Gesleepte kabel

De kabel kan ofwel in het midden van de twee rails of aan één kant van de industriële transfertoren worden geïnstalleerd. En om de kabel te beschermen in geval van ernstige slijtage, kan de sleepketting samen met de industriële transportwagen worden uitgerust voor bescherming, zodat de levensduur van de kabels wordt verlengd.


industrial transfer car

Geluids- en lichtalarm

Om veilig te kunnen rennen, is het geïnstalleerd op de industriële transfert, het zal continu rinkelen om iemand te waarschuwen wanneer de trailer begint te lopen. Natuurlijk kunnen de andere onderdelen worden geïnstalleerd, zoals een dodemansmanoeuvre, noodstopknop, anti-botsende schakelaar ... alles kan alleen worden afgesproken door ons professionele team.


Technische parameter

industrial transfer car

certificaten

industrial transfer car

Onze klanten

industrial transfer car

Hot Tags: industriële overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like