Gratis rijdende auto van de materiële overdracht

De gratis rijdende auto van de materiële overdracht, het is een elektrische overdracht auto ontworpen voor materiële overdracht. Het lichaam is gemaakt van dikke stalen plaat en met super anti-vervorming optreden. De batterij is geïnstalleerd in de auto. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Gebruik van dit principe, geëxploiteerd de vrij bewegende materiële overdracht auto start, stop, ga vooruit, achteruit, omdraaien en realiseren van andere functies.
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De gratis rijdende auto van de materiële overdracht, het is een elektrische overdracht auto ontworpen voor materiële overdracht. Het lichaam is gemaakt van dikke stalen plaat en met super anti-vervorming optreden. De batterij is geïnstalleerd in de auto. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Gebruik van dit principe, geëxploiteerd degratis verplaatsen materiële overdracht autostarten, stoppen, ga vooruit, achteruit, omdraaien en realiseren van andere functies.

Functies

Alle van degratis verplaatsen materiële overdracht autos zijn uitgerust met waarschuwing alarm en veiligheid detectie-apparaten. Het alarm zou bellen en de transfer vehicle zou stoppen onmiddellijk vroeger ziedaar watertje een belemmering of voetgangers in de lopende weg van demateriële overdracht auto. Positionering van meubilair, zijn lift platform en andere assistent-toestellen optioneel te voldoen aan verschillende eisen op verschillende gelegenheden. De PLC is ook alternatief als het nodig is.

Certificaten

Klant bezoeken

free moving material transfer car.jpg

Hot Tags: gratis bewegen van materiële overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like