Gieterij materiaal transportwagen

De transportwagen voor gieterijmateriaal is een soort op een rail gemonteerde transportwagen, die volgens de werkelijke behoeften langs de rails met de ladingen op het platform van de ene naar de andere locatie rijdt. Met een laadvermogen tot 500 ton, aangepaste platformafmetingen, hoogte, overspanning en bedieningsmodus, is de elektrische transportwagen een flexibele en betrouwbare zware transportwagen
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De transportwagen voor gieterijmateriaal is een soort op een rail gemonteerde transportwagen, die volgens de werkelijke behoeften langs de rails met de ladingen op het platform van de ene naar de andere locatie rijdt.

Met laadvermogen tot 500 ton, aangepaste platformafmetingen, hoogte, overspanning en bedieningsmodus, is de elektrische transportwagen een flexibele en betrouwbare zware transportwagen.

Hoofdonderdelen: karframe, motor, reductiekast, wiel, doos voor elektrische apparaten, afstandsbediening, alarmlicht, enz.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Rupsband of rupsband, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductieasaandrijvingen en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: gieterij materiaal transport auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like