Gieterij industriële transportkarren

De transportwagens van de gieterij-industrie worden aangedreven door elektrische machines en zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de gieterij-industrie. Het met hittebestendig apparaat. Deze soorten transferwagens kunnen worden aangedreven door geleiderrail, batterij, kabel, sildinglijn, enz. Alle transferwagens kunnen worden aangepast aan de eisen van de verschillende toepassingen.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De transportwagens van de gieterij-industrie worden aangedreven door elektrische machines en zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de gieterij-industrie. Het met hittebestendig apparaat.

Deze soorten transportkarren kunnen worden aangedreven door geleiderrail, batterij, kabel, sildinglijn, etc. Het samenstellingssysteem omvat:

Gedreven bedieningssysteem: het bestaat hoofdzakelijk uit een motor, reductiemiddel, rollenriem, reminrichting en remaansturing. De belangrijkste functie is om de elektrische overbrengwagen te laten rijden op de baan.

Car-frame: het frame-materiaal is van staal, het buitenoppervlak bestaat uit 50 mm dikke staalplaat met hoge sterkte en het frame is gelast.

Anderen: Het omvat wielkader, schachtkoppeling, transmissie wormtoestel, druk het testen hulpmiddel, of alarmlamp, stopapparaat, explosiebestendig apparaat, hydraulisch opheffend platformapparaat, enz.

Alle transferwagens kunnen worden aangepast aan de eisen van de verschillende applicaties.

Onderdelen tonen

Gegoten stalen wiel

Het wiel keurt het kraan speciale wiel goed, het wiel gebruikt ZG55, het gehele dovende, het wieltrede en de interne hardheid van de wielrand hb320-380, de diepte 20mm, nadat het wiel wordt geassembleerd, is de omwenteling flexibel. Het heeft de eigenschappen van hoge sterkte en een lange levensduur.

Veiligheidsapparaat

Geluids- en lichtarmatuur, bumperapparaat, automatisch stopapparaat en ander veiligheidsapparaat als uw eisen.

Hanger en afstandsbediening

Er zijn hangende controle en afstandsbediening twee methodes, zeker, kan het bedieningspaneel ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Hot Tags: gieterij industriële transportkarren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like