Explosieveilige karren op batterijen

De explosieveilige batterij-aangedreven wagens zijn elektrisch materiaal transportkarren op de rails. Hij wordt gevoed door een accu, de accu wordt in de kar met batterijvoeding geplaatst
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De explosieveilige batterij-aangedreven wagens zijn elektrisch materiaal transportkarren op de rails. Hij wordt gevoed door een accu, de accu wordt in de kar met batterijvoeding geplaatst. De batterijen leverden de elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten karren kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.

Producten details

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet eens een reguliere tijd te onderhouden. dus in deze serie die werkt met een draaistel, is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.

Intelligente oplader

Over het algemeen wordt de intelligente oplader gekozen om te exporteren, heeft deze een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.

voordelen

1. Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

2. Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

3. Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

4. Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China)

5. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om reizen te beperken)

6. Batterijtype (gratis van onderhoudsbatterij, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij)

7. Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos)

8. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

9. Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Hot Tags: explosieveilige batterij aangedreven karren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like