Elektrisch transferrailwagen

Productbeschrijving Over de elektrische overbrengingsrailwagen, is de AC 380V-kabel afhankelijk van de intrekbare kabel van het haspelapparaat om elektriciteit voor de elektrische overbrengingsrailwagen te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de elektrische overbrengrailwagen geplaatst en de kracht is direct ...
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Over de elektrische overbrengingsrailwagen, is de AC 380V-kabel afhankelijk van de intrekbare kabel van het haspelapparaat om elektriciteit voor elektrische overbrengrailwagens te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de elektrische overbrengingsrailwagen geplaatst en de stroom wordt rechtstreeks geregeld door het AC-regelsysteem om te starten, te stoppen enzovoort. Het besturingssysteem is een laagspanningsvoeding van 36 V voeding. Om schade aan de kabel te voorkomen, voegt u een kabelhaspel toe als oprol- / ontlaadapparaat. Vanwege de beperking van de kabel is deze geschikt voor een transportsysteem over korte afstanden, maar de structuur is eenvoudig en de prijs is laag.

Kenmerken

Metallurgische motor - Y-serie metallurgische motor is geschikt voor frequent starten.

Kabelhaspel - met een groot verstelbereik voor opneemkoppel, constante spanning na afstelling en stabiliteit, goede synchronisatieprestaties.

Zelfremmend vermogen, geen slippen van kabels - Redelijke structuur, eenvoudige installatie, gebruik, onderhoud, stabiele en betrouwbare prestaties.

Toepassing

De elektrische overbrengingsrailwagens worden op grote schaal toegepast op vele gebieden, zoals de automobielsector, staal, zware industrie, engineering, lucht- en ruimtevaart, kolen, kernenergie, productie van waterrad, papierindustrie, keramiekwerkplaats, zware industrie van metallurgie, plakoverdrachtswerkplaats, elektrische kolen en mechanische industrie, niet-ontstane baksteenoverslagindustrie, enz.

bedrijfsinformatie

Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd is toegewijd aan het produceren en verkopen van hef- en hanteerapparatuur. We kunnen 1-500 ton bereik produceren van verschillende tonnages van KPD rail-laagspanningsreeksen, KPJ-kabelhaspelseries, KPC-veiligheidsglijlijnserie, KPX-batterijgevoede serie, BWP rubberen wieltransportwagenserie, KPT getrokken kabelseries, KP non-power type zeven reeksen die inclusief het draaien van elektrische platte auto, ongebaande elektrische platte auto, pollepel auto, veerboot elektrische platte auto, hydraulische opheffing van elektrische overdracht auto, elektrische lier, spoor wiel en ga zo maar door meer dan 90 producten.

Electric Transfer Rail Cart

Hot Tags: elektrische overbrengingsrailwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like