Elektrische transfer Bogie On Rail

Het elektrische overbrengingsdraaistel op rail is een elektrisch materiaalbehandelingsgereedschap dat op de stalen rails loopt. Door de stroomtoevoer verwijdert het de beperking van de kabel en heeft het geen strikte vereisten voor de rails. Het soort transfer-draaistel kan worden bediend via de afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

Het elektrische overbrengingsdraaistel op rail is een elektrisch materiaalbehandelingsgereedschap dat op de stalen rails loopt. Door de stroomtoevoer verwijdert het de beperking van de kabel en heeft het geen strikte vereisten voor de rails. Het soort transfer-draaistel kan worden bediend via de afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt. En wat&# 39 is; dankzij deze kracht kan hij zonder beperkte afstand werken, zolang hij volledig opgeladen is!

Specifieke vereisten kunnen worden toegestaan

  • De hydraulische hefinrichting kan naar wens worden uitgerust.

  • Volgens de vervoerde ladingen kunnen het V-frame, U-frame, rubberen pad, houten pad, weegapparaat ... worden uitgerust.

  • Volgens de werkomgeving kan de anti-hoge temperatuur, anti-explosie, antiroest, antislipmaat goed worden aangenomen.

  • Het elektrische transfer-draaistel op rail kan naar wens worden aangepast om aan de echte toepassingsvereisten te voldoen.

    Electric Transfer Bogie On Rail

Hot Tags: elektrisch transportstel op spoor, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like