Elektrische spoor vervoer

Productomschrijving voor elektrische spoor vervoer het elektrische spoor vervoer, een afkorting voor overdracht vervoer per spoor behandeling vervoer en elektrische transportwagen, is een soort elektrische materiaal behandelingsapparatuur. Elektrische trein vervoer gekenmerkt als eenvoudige structuur, gemakkelijk te onderhouden en...
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving voor elektrische spoor vervoer

De elektrische trein vervoer, een afkorting voor overdracht vervoer per spoor behandeling vervoer en elektrische transportwagen, is een soort elektrische materiaal behandelingsapparatuur. Elektrische trein vervoer gekenmerkt als eenvoudige structuur, gemakkelijk te onderhouden en exploiteren van zware ecologische draagkracht, zijn vriendelijk voor het milieu, enz.

Electric Rail Carriage

Werkingsprincipe voor elektrische spoor vervoer

Dit soort elektrische spoor vervoer wordt aangedreven door Kabelhaspel (kabel trommel) die is geïnstalleerd in het vervoer. Wij zijn keurt de magnetische koppeling Kabelhaspel, het kan ervoor zorgen dat er geen kracht op de kabel en de kabel kan worden gewikkeld en gelijkmatig uitgebracht (als de lopende afstand meer dan 50m, een kabel-arrangeur is nodig om de kabel automatisch schikken. Deze elektrische spoor vervoer kan toepassing de werkende spanning van 220v-415v.

Electric Rail Carriage

Pakket & verzending voor elektrische spoor vervoer

 Electric Rail Carriage

 

 


Hot Tags: elektrische trein vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like