Elektrisch materiaal transportwagen

Korte inleiding voor de overdracht van elektrisch materiaal De batterij van de wagen voor het overbrengen van elektrisch materiaal wordt in de wagen geplaatst, die elektrische stroom aan de motor levert via de elektrische regelmodule, waardoor het reductiemiddel wordt gevoed om het wielaandrijvingssysteem aan te drijven, ...
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor transportwagen voor elektrisch materiaal

De batterij van de wagen voor het overbrengen van elektrisch materiaal wordt in de wagen geplaatst, die elektrisch vermogen aan de motor verschaft door de elektrische regelmodule, waardoor het reductiemiddel wordt voorzien om het wielaandrijfsysteem aan te drijven, en de elektrische materiaaloverdrachtslede doorwerkt en tot stilstand brengt een bedieningshendel of draadloze afstandsbediening.

Electric Material Transfer Carriage

Structuren voor vervoer van elektrisch materiaal

Keurt PU-wiel goed, kan schade aan grond / vloer verminderen, het is een optie om hydraulisch hijsen toe te voegen, V-type ondersteuning als vereisten van de klant.

Electric Material Transfer Carriage

Voordeel voor vervoer van elektrisch materiaal

een. Uitgerust met stuurmechanisme, kan de elektrische materiaaltransportwagen vrij ronddraaien.

b. Veiligheidsbescherming zoals geluids- en alarmlicht en detectie-apparaten zorgen voor een veilige werking van de elektrische materiaaltransportwagen.

c. Het is geschikt voor vervoer tussen verschillende industrieën in verschillende gelegenheden.

d. De transportwagen voor elektrisch materiaal kan op maat worden gemaakt, speciaal ontworpen op basis van de werkelijke situatie.


Electric Material Transfer Carriage


Hot Tags: elektrisch materiaal overdracht vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like