Dirigent Rail Powered Transport Cart

De geleider spoor aangedreven vervoer kar wordt voornamelijk gebruikt voor frequente overspannen vervoer in korte afstand. Deze rail power transport kar neemt de motor voor het hijsen en metallurgie, die geschikt is voor harde en explosie-proof omstandigheden. Het kan ook worden gebruikt in stof workshop, spuiten schilderruimte, schoonmaakruimte en andere barre omgeving, zonder de beperking van de werkintensiteit
Praat nu

Productdetails

Producten Kort

De geleider spoor aangedreven vervoer kar wordt voornamelijk gebruikt voor frequente overspannen vervoer in korte afstand. Deze rail power transport kar neemt de motor voor het hijsen en metallurgie, die geschikt is voor harde en explosie-proof omstandigheden. Het kan ook worden gebruikt in stof workshop, spuiten schilderruimte, schoonmaakruimte en andere barre omgeving, zonder de beperking van de werkintensiteit.

De elektrische spoortransportwagen keurt balkstructuur, vlakke lijst goed, en kan ook V-vormig kader volgens klantvraag toevoegen. V-vormig frame kan flexibel worden gedemonteerd om te voldoen aan de multifunctionele functie van een kar, om de kosten te minimaliseren. Het kan ook worden uitgerust met hydraulisch hijssysteem, kantelinrichting en andere extra apparaten, met sterk aanpassingsvermogen.

Toepassing

De geleider spoor aangedreven transport kar kan op grote schaal worden gebruikt in assemblagelijn, metallurgie fabriek, magazijn materiaal vervoer, scheepswerf (onderhoud, monteren, container overdracht), werkstuk vervoer in werkplaats, staalindustrie (stalen billet, stalen rollen, stalen buizen, staalconstructies vervoer), schimmelfabriek (schimmel overdracht), bouwplaats, aardolie-installaties, spoorweg (spooronderhoud, spoorlassen, trein trekker).

Hot Tags: dirigent spoor aangedreven transport kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like