Klimmen Rail Transfer Voertuig

Klimmen spoor transfer voertuig is een soort van niet-standaard transfer kar, die is ontworpen om het spoor transfer voertuig te gebruiken in het geval van grote hellingshoek. Het transfervoertuig is uitgerust met een sterke traagheidsreminrichting, zodat het elektrische spoortransfervoertuig op elk moment kan stoppen wanneer het rijdt en na het parkeren soepel op het spoor kan worden bevestigd. Vanwege de hellingshoek, is er geen stroom op de algemene rail transfer voertuig, en er is externe kracht om de rail platte auto te trekken om te draaien
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Klimmen spoor transfer voertuig is een soort van niet-standaard transfer kar, die is ontworpen om het spoor transfer voertuig te gebruiken in het geval van grote hellingshoek. Het transfervoertuig is uitgerust met een sterke traagheidsreminrichting, zodat het elektrische spoortransfervoertuig op elk moment kan stoppen wanneer het rijdt en na het parkeren soepel op het spoor kan worden bevestigd. Vanwege de hellingshoek, is er geen stroom op de algemene rail transfer voertuig, en er is externe kracht om de rail platte auto te trekken om te draaien.

De klimhoek van het transfervoertuig is groot (ongeveer 12 °), en de maximale klimhoek van het spooroverslagvoertuig is minder dan 5 ° (met eigen vermogen). Daarom, als je zo'n grote functie wilt bereiken, moet je externe tractie gebruiken om het te bereiken. Daarom wordt de kracht aangedreven door de lier om het doel van het beklimmen van 12 °te bereiken.

Toepassing

Het klimrailtransfervoertuig kan worden gebruikt om zwaar materiaal of materieel in veel industrieën over te brengen. zoals staalfabriek, aluminiumfabriek, metallurgie, scheepswerf, staalfabrieken, kolen-, mijnbouw- en verwerkende industrie, enzovoort. Het toepassingsbereik omvat: havenvervoer, zware industrie, lichte industrie, chemische industrie, mijn, schip, project, ruimtevaart, steenkool, kernenergie, waterbouw, enz.

Hot Tags: klimmen spoor transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like