Gietende industriële transferwagen

Afhankelijk van de toepassing kunnen de transferwagens van de gietindustrie worden onderverdeeld in verschillende typen, kunnen bestuurbare transferwagens worden gebruikt om werkstukken en mallen in flexibele routes te transporteren, kunnen railtransportwagens zwaar materiaal vervoeren in de vaste routes, gietlepelwagen om te gieten industrie kan worden gebruikt om hete metalen pollepel van de ene werkplek naar de andere te vervoeren
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transferwagen van de gietindustrie is een soort gereedschap voor materiaalbehandeling. Het is ook bekend als een wagen voor intern transport, een transportwagen met een vlakke laadvloer, enz. De wagens voor het transport van materiaal kunnen deel uitmaken van geautomatiseerde kraansystemen en dienen om goederen, materiaal of product van en naar fabricageprocessen of opslaglocaties te vervoeren.

Afhankelijk van de toepassing kunnen de transferwagens van de gietindustrie worden onderverdeeld in verschillende typen, kunnen bestuurbare transferwagens worden gebruikt om werkstukken en mallen in flexibele routes te vervoeren, kunnen railtransportwagens zwaar materiaal vervoeren in de vaste routes, gietlepelwagen om te gieten industrie kan worden gebruikt transport van hete metalen pollepel van de ene werkplek naar de andere, enz.

Het gietende industriële transfercarsysteem kan volgens de eisen worden aangepast om aan verschillende toepassingsvereisten te voldoen.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen die zijn aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Rupsband- of ongebaande, niet-geleide besturing Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwieloverbrengingsasaandrijvingen en individueel geregelde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Casting Industry Transfer Car

Hot Tags: gietende industriële transferauto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like