Kabeltrommel aangedreven materiaaltransportwagen

Productintroductie voor kabeltrommelmateriaaltransportwagen De AC 380V-kabel is afhankelijk van het haspelapparaat om de door kabelhaspel aangedreven materiaaloverdrachtwagenvoeding te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de materiaaltransportwagen geplaatst en de stroom wordt rechtstreeks geregeld door de AC ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor materiaaltransportwagen met kabelhaspel

De AC 380V-kabel is afhankelijk van het haspelapparaat om de door kabelhaspel aangedreven materiaaloverdrachtwagenvoeding te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de materiaaltransportwagen geplaatst en het vermogen wordt rechtstreeks geregeld door het AC-regelsysteem om de motor te starten en te stoppen, zoals starten, stoppen voorwaarts, achteruit, enzovoort.

Het besturingssysteem is laagspannings 36V stroomvoorziening. Om schade aan de kabel te voorkomen, voegen we een kabeltrommel toe als spoel- en afwikkeldraadapparaat. Vanwege de beperking van de kabel, is deze geschikt voor een transportsysteem over korte afstanden, maar met zijn structuur is het eenvoudig en de prijs laag, het is ook een zeer gangbare railtransportapparatuur in de werkplaats.


kabeltransportmateriaaltransportwagen

Prestatiekenmerken voor materiaaltransportwagen met kabelhaspel

1. Metallurgische motor - Y-serie metallurgische motor is geschikt voor het starten van de frequentie.

2.Kabelhaspel - met een groot verstelbereik voor opnamekoppel, constante spanning na afstelling en stabiliteit, goede synchronisatieprestaties.

3. Zelfremmend vermogen, geen slippen van kabels - Redelijke structuur, eenvoudige installatie, gebruik, onderhoud, stabiele en betrouwbare prestaties.

kabeltransportmateriaaltransportwagen

Toepassingen voor materiaaltransportwagen met kabelhaspel

Auto-industrie, staalindustrie, zware industrie, engineering, lucht- en ruimtevaart, kolen, kernenergie, productie van waterrad, papierindustrie, keramiekwerkplaats, zware industrie van metaalverwerkende industrie, werkplaats voor de overdracht van platen, elektrische en mechanische steenkoolindustrie, niet-gestorte baksteenoverslagindustrie, enz.

kabeltransportmateriaaltransportwagen

Technische parameter voor materiaaltransportwagen met kabelhaspel

kabeltransportmateriaaltransportwagen


Hot Tags: kabeltransport materiaaltransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like