Batterijtransportplatform

Deze serie batterij transportplatform wordt aangedreven door lood-zuur batterij, controlemal is de controlekern, motor is voorzien van originele kracht, met bedieningshendel en afstandsbediening twee methoden, stuur niet alleen gids richting
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Deze serie batterij transport platform wordt aangedreven door lood-zuur batterij, controlemal is de controlekern, motor is voorzien van originele kracht, met bedieningshendel en afstandsbediening twee methoden, stuur niet alleen gids richting, die ook samen laden met het aangedreven wiel ; LED-alarmapparaat is het waarschuwingssignaal wanneer het transportplatform werkt; gebruik de intelligente oplader als de externe voedingsingang.

voordelen

1. Het kan dubbel bewegend en 360 graden draaien realiseren.
2. Korte remweg en minimale draaicirkel, voorzien van beschermkap en alarmsysteem die ervoor zorgen dat het platform altijd veilig kan worden bediend.
3. Geen schade aan de grondschildering.
4. Het grootste voordeel is vrij verkeer met draaien en vooruitgaan zoals je wilt.
5. Geen spoorbeperking.
6. Geen beperking van de spoorwegbouw en onderhoudsproblemen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

2

Hot Tags: batterij transportplatform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like