Platte wagen met accupak

De platte wagen van het batterijpakket is een soort railgeleide transportwagen die wordt aangedreven door een batterijpakket. De platte wagen uitgerust met PLC-controller en positioneringsaanslagen op een vast punt, en gecombineerd met de railklem, zodat de platte wagen stabieler stopt, langzamer stopt, materiaalverspreiding voorkomt, samenwerkt met de machines om automatische productie te bereiken
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De platte wagen van het batterijpakket is een soort railgeleide transportwagen die wordt aangedreven door een batterijpakket. De platte wagen is uitgerust met een PLC-controller en positioneringsaanslagen met een vast punt, en combineert met de railklem, zodat de platte wagen stabieler stopt, langzamer stopt, materiaalverspreiding voorkomt, samenwerkt met de machines om automatische productie te bereiken.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Rupsband- of ongebaande, niet-geleide besturing.Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductieaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder vaste gebruikersinterface, hangende bediening op krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Battery Pack Rail Flat Carriage

Hot Tags: batterij rail plat vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like