Automatische begeleide transferwagen

De automatische geleide transfertruck is een soort materiaalbehandelingsapparatuur voor de industrie. Deze bestuurbare transfertrucks zijn ontworpen om zware lading van de ene baai naar de andere te vervoeren. Het wiel maakt gebruik van hoge sterkte PU wiel. Dit soort automatische geleide truck kan lopen in de grond, wenden naar zal zonder te worden beperkt door de ruimte en de grond
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De automatische geleide transfertruck is een soort materiaalbehandelingsapparatuur voor de industrie. Deze bestuurbare transfertrucks zijn ontworpen om zware lading van de ene baai naar de andere te vervoeren.

Het wiel maakt gebruik van hoge sterkte PU wiel. Dit soort automatische geleide truck kan lopen in de grond, wenden naar zal zonder te worden beperkt door de ruimte en de grond, en kan ook de richting van het lopen en de route te veranderen op elk gewenst moment. Het is zeer geschikt voor veldgebruik en de looproutes die niet zijn vastgesteld.

Onderdelen weergeven

PU-wiel

PU wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaancoating buiten goed. Het was voornamelijk van toepassing in de bestuurbare truck. Het kan worden uitgevoerd op cementvloeren zonder rails en kan de schade van de grond te verminderen.

Onderhoudsvrije batterij

Vergeleken met de gemeenschappelijke, dit soort batterij hoeft niet worden onderhouden een keer per reguliere tijd. En de levensduur is langer dan de gewone. Trouwens, veilig, effectief, stabiel, milieu, zijn het kenmerk.

Acculader

Voor automatische geleide transfer truck, wanneer de batterij onvoldoende is, om de batterij op te laden. De lader keurt constante stroom en constant spanningsladen + drijvend laden + evenwichtig laden modus goed, die de batterij niet beschadigt en de levensduur van de batterij verlengt.

Automatic Guided Transfer Truck

Hot Tags: automatische geleide transfer truck, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like