5 T elektrische ongebaande transportwagen

De 5 t elektrische ongebaande transportwagen is een elektrische materiaalwagen met rubberen wielen. Het wordt aangedreven door een batterij, die batterij is geïnstalleerd op de kar tafel, ontworpen met automatische stop sensor kan automatisch stoppen bij het ontmoeten van objecten of mensen binnen 0,3-3m. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoog rendement, de beste keuze voor werkplaatsafhandelingsmateriaal.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De 5 t elektrische ongebaande transportwagen is een elektrische materiaalwagen met rubberen wielen. Het wordt aangedreven door een batterij, die batterij is geïnstalleerd op de karren tafel, ontworpen met automatische stop sensor kan automatisch stoppen bij het ontmoeten van objecten of mensen binnen 0,3-3m. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoog rendement, de beste keuze voor werkplaatsafhandelingsmateriaal.

Dit soort elektrische transportkarren zonder baan kan worden ontworpen om semi-handmatig of volledig geautomatiseerd te zijn, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. Ongebaande transportkarren kunnen ook deel uitmaken van geautomatiseerde kraansystemen, die dienen om goederen, materiaal of producten van en naar productieprocessen of opslaglocaties te brengen.

Kenmerken

1. 360 graden geen bocht

De draaimodus van de transportwagen is mechanisch, en het draaien gebeurt door differentiële snelheid, en het elektrische apparaat regelt de draairichting van de transportwagens.

2. Bediening op afstand, veilig en betrouwbaar

Het kan een draadloze afstandsbediening gebruiken en de bedieningsafstand is 400m, wat geschikt is voor bediening op afstand en een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsbelastingsfactor

De elektrische ongebaande overdrachtskar neemt de structuur van de kokerbalk aan, het wiel wordt gebruikt voor bewerking, warmtebehandeling en de veiligheidsfactor van de overdrachtskar kan 1,5 bereiken.

4. Lange levensduur

De ongebaande transportwagen wordt aangedreven door een onderhoudsvrije batterij en het vlakke oppervlak vervormt niet gedurende 20 jaar.

toepassingen

De 5 t elektrische ongebaande transportkarren kunnen breed worden toegepast op vele gebieden, zoals de staalindustrie (staalrol, gietijzer, matrijzen, matrijzen, stalen buizen, stalen pates, stalen staven en ander transport van stalen onderdelen), scheepsindustrieën, aardolie industrieën, verfindustrieën, prefabbetonfabrieken, steengroevefabrieken, transformatorfabrieken, turbinefabrieken, papierfabrieken, cokesfabrieken, ketelinstallaties, krachtcentrale, textielfabrieken, cementfabrieken, machinefabrieken, bouwplaatsen, productielijn, werkplaats, magazijn en andere velden voor materialen, werkstukken, machines transporteren van het ene vak naar het andere.

5 T elektrische ongebaande transportwagen

Hot Tags: 5 t elektrische ongebaande transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like