20 ton elektrische overbrengwagen

De 20 tons elektrische transferwagen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die op rails rijdt. Het is een belangrijke aanvulling op kranen die zware lasten op de grond heffen en de ideale oplossing voor vrachtoverdracht tussen werkplaatsen
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De 20 tons elektrische transferwagen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die op rails rijdt. Het is een belangrijke aanvulling op kranen die zware lasten op de grond heffen en de ideale oplossing voor vrachtoverdracht tussen werkplaatsen.

De elektrische transportwagens worden vervaardigd in capaciteiten van 1 tot 500 ton. De transferwagens verplaatsen ladingen van alle typen op grondniveau, voor alle industrieën en een grote verscheidenheid aan toepassingen. Deze soorten elektrische overdracht machine is geschikt voor verschillende industrieën, staalfabriek, overdracht stalen producten zoals stalen structuur, stalen buis, stalen knuppels, stalen pollepel en spoel, enz.

Deze heavy-duty elektrische transferwagens zijn verkrijgbaar in een breed scala van capaciteiten en afmetingen om aan alle vereisten te voldoen. Ze zijn uitgerust met alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor grondbewegingen van machines.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: 20 ton elektrische overdrachtkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like