20 ton railwagen voor magazijn

De 20 ton-railwagen voor magazijn is een soort materiaalbehandelingsapparatuur. Deze magazijnrailwagen wordt meestal op stalen rails of de vaste stalen vierkante balk gemonteerd. Dat wil zeggen, het ontwaakte langs de prefab-route. Het kan zowel op rechte routes als op bochten rijden, zelfs de S-vormige rails na optimalisatie en upgrade
Praat nu

Productdetails

product beschrijving

De 20 ton-railwagen voor magazijn is een soort materiaalbehandelingsapparatuur. Deze magazijnrailwagen wordt meestal op stalen rails of de vaste stalen vierkante balk gemonteerd. Dat wil zeggen, het ontwaakte langs de prefab-route. Het kan zowel op rechte routes als op bochten rijden, zelfs de S-vormige rails na optimalisatie en upgrade.

Kenmerken

Doordat de railkar van 20 ton langs een vaste stalen rails loopt, wordt hij ook gebruikt voor assemblagelijnen en productielijnen voor het transport van materialen en afgewerkte producten.

Het laadvermogen kan oplopen tot 500 ton, voor deze functie kan het worden gebruikt voor scheepsonderhoud en zware draaibanken.

Met automatisering op hoog niveau.

Veilige apparaten zijn op de railwagen geïnstalleerd.

Het draaien kan worden gerealiseerd voor dit soort magazijnrailwagens, zoals" s" ;, boogvormige" ;," gebogen rail" ;, etc.

20 Ton Rail Cart For Warehouse

Hot Tags: 20 ton railwagen voor magazijn, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like