Matrijzenwagen van 15 ton

Dit soort matrijzenkar kan worden onderverdeeld in twee typen, matrijskar van het railtype en bestuurbare matrijskar. De railmatrijzenkar rijdt op de stalen rail en werkt op de vaste routes, hij kan gevoed worden door batterij, laagspanningsrails, kabel, diesel, etc. De bestuurbare matrijskar met flexibele routes en kan gevoed worden door batterij, kabel haspel, diesel
Praat nu

Productdetails

Producten Beschrijving

De matrijskar van 15 ton is een soort platte kar voor elektrisch materiaal die is ontworpen om de matrijs en de matrijs of ander materiaal tussen de perskamer en de opslag- en onderhoudsruimte voor matrijzen te verplaatsen.

Dit soort matrijzenkar kan worden onderverdeeld in twee typen, matrijskar van het railtype en bestuurbare matrijskar. De railmatrijzenkar rijdt op de stalen rail en werkt op de vaste routes, hij kan gevoed worden door batterij, laagspanningsrails, kabel, diesel, etc. De bestuurbare matrijskar met flexibele routes en kan gevoed worden door batterij, kabel haspel, diesel.

Aangepaste opties

1. Aangepaste capaciteit van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele stroombron (accu, kabel, stroomrail, diesel, etc.)

3. Op maat gemaakte vlakke dekken of armaturen

4. Alle soorten wielen (railwiel met enkele flens, railwiel met dubbele flens, polyurethaan, mcnamm, massief, superelastisch of pneumatisch)

5. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz

6. Systeem op maat (heffen, wegen, titellen, klimmen, veerboot, plc, etc.)

7. Optioneel besturingssysteem (bedieningshendel / afstandsbediening / cabine)

8. Veiligheidssysteem (LED-knipperlichten, geluid-akoestische apparaten, noodstop, buffer, etc.)

15 ton die cart

Hot Tags: Matrijzenkar van 15 ton, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like