12 ton industriële platte wagen

Dit soort industriële platte kar van 12 ton gebruikt de omnidirectionele wielen als aandrijfwiel, wat anders is dan andere bestuurbare aandrijfwielen. Het aandrijfwiel zit niet aan het einde van de platte kar maar in de middelste stand. Er zijn twee universele zwenkwielen aan elk uiteinde, en er zijn geleidewielen en geleidingsgroef op de langshartlijn van het ongebaande platte wagenlichaam
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

Dit soort industriële platte kar van 12 ton gebruikt de omnidirectionele wielen als aandrijfwiel, wat anders is dan andere bestuurbare aandrijfwielen. Het aandrijfwiel zit niet aan het einde van de platte kar maar in de middelste stand. Er zijn twee universele zwenkwielen aan elk uiteinde, en er zijn geleidewielen en geleidingsgroef op de langshartlijn van het ongebaande platte wagenlichaam. Het voordeel van deze industriële platte wagen is dat de draaicirkel kleiner is en de rijrichting controleerbaar.

Voordelen

Deze industriële platte wagen uit de serie heeft de voordelen van een eenvoudige bediening, een groot startkoppel, een constante loop, geruisloos draaien, enz.
Het heeft het unieke voordeel van zijn structuur, het is niet beperkt tot de baan, het kan vrij naar links en rechts worden gedraaid in het vlakke veld, wat gemakkelijk te gebruiken is.

Hot Tags: 12 ton industriële platte wagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like