Gesmede één flens spoor wiel

Onze gesmede één flens spoor wielen zijn machinaal van gesmeed staal, een hoog niveau van sterkte en duurzaamheid in alle toepassingen van de hoge capaciteit track. Gesmeed staal is zeer sterk en zonder de broze eigenschappen van gietijzer — wat betekent dat het is minder waarschijnlijk om te breken of breuk met gebruik. De gesmede één flens spoor wielen zorgen voor de beste prestaties voor de lange termijn duurzaamheid en gebruik — minimaliseren van de noodzaak voor onderhoud en reparatie. Al onze gesmede één flens spoor wielen zijn ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan specifieke prestatie-eisen en worden gecontroleerd in de gehele productie om de hoogste kwaliteit te waarborgen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Onze gesmede één flens spoor wielen zijn machinaal van gesmeed staal, een hoog niveau van sterkte en duurzaamheid in alle toepassingen van de hoge capaciteit track. Gesmeed staal is zeer sterk en zonder de broze eigenschappen van gietijzer — wat betekent dat het is minder waarschijnlijk om te breken of breuk met gebruik. Degesmede één flens spoor wielenzorgen voor de beste prestaties voor de lange termijn duurzaamheid en gebruiken — minimaliseren van de noodzaak voor onderhoud en reparatie. Al onzegesmede één flens spoor wielenzijn ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan specifieke prestatie-eisen en worden gecontroleerd in de gehele productie om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

forged single flange rail wheel

Voordelen

  • Hoge tolerantie;

  • Hoge treksterkte;

  • Veiligheid en flexibiliteit;

  • Groot wiel druk en zware belastbaarheid;

  • Hoge sterkte & duurzaam te gebruiken.

    forged single flange rail wheel

Toepassingen weergeven

forged single flange rail wheel

Certificaten weergeven

forged single flange rail wheel


Klant bezoeken

forged single flange rail wheel

Hot Tags: gesmede één flens spoor wiel, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like