Spoorwiel set

Over de grootte van het spoorwielstel wordt voornamelijk bepaald door de grootte van de wieldruk, de wieldruk verhoogd, de wieldiameter verhoogd. Het materiaal van de wielstellen, voor mechanische rijsnelheden van meer dan 30 m / min, middellange en tussenliggende werktypen,
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Over de grootte van het spoorwielstel wordt voornamelijk bepaald door de grootte van de wieldruk, de wieldruk verhoogd, de wieldiameter verhoogd. Het materiaal van het spoorwielstel , voor mechanische rijsnelheden van meer dan 30m / min, middelmatige en tussenliggende werktypen, het wordt aanbevolen om gietstaal niet lager dan ZG55 te gebruiken, en oppervlakteafdovend (vlamdovend of inductieverhardend), de hardheid is niet lager dan HB320- 350, blusdiepte van niet minder dan 5 mm, voor door de mens aangedreven of mechanisch aangedreven lichtwerktype, snelheid minder dan 30 m / min, spoorwielstel , oppervlaktehardheid HB180-240.

Railway Wheel Set.jpg

Producten Functies

1. Behandeling: De hittebehandeling is blussen of verharden en ontlaten.

2. Grootte: De speciale ontwerpen zijn beschikbaar, kunnen allen aangepast volgens de vraag van cliënten. Nauwkeurige metingen en oppervlakteafwerkingen zijn beschikbaar.

3. Inspectie: Alle artikelen worden grondig gecontroleerd en getest tijdens elke werkprocedure en nadat het product uiteindelijk is vervaardigd om ervoor te zorgen dat het product van de beste kwaliteit op de markt verkrijgbaar is.

4. meet & testapparatuur: projecteren profiel, ruwheid tester, hardheid tester, concentriciteit tester ect, UT ultrasone detectie-instrument.

Railway Wheel Set.jpg

Certificaten tonen

Railway Wheel Set


Klant bezoeken

Railway Wheel Set

Hot Tags: spoorwegwielstel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like