Rail Road stalen wiel

Productintroductie voor stalen wiel op stalen wielweg Wij zijn de fabrikant van stalen wielen voor spoorwegen. Over de grootte van het stalen wiel op de spoorweg wordt voornamelijk bepaald door de grootte van de wieldruk, de wieldruk neemt toe, de wieldiameter neemt toe.Het materiaal van de railwielen, voor mechanische aandrijving ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor stalen wiel op spoorwegen

Wij zijn de fabrikant van stalen wiel op railwegen. Over de grootte van het stalen wiel op de spoorweg wordt voornamelijk bepaald door de grootte van de wieldruk, de wieldruk is toegenomen, de wieldiameter is toegenomen. Het materiaal van de railwielen, voor mechanische rijsnelheden groter dan 30 m / min, middelgrote en tussenliggende werksoorten, het Aanbevolen wordt om gietstaal niet lager dan ZG55 te gebruiken, en oppervlakteafdovend (vlamdovend of inductieverhardend), de hardheid is niet lager dan HB320- 350, afschrikdiepte van niet minder dan 5 mm, voor door de mens aangedreven of mechanisch aangedreven lichtwerk type, snelheid minder dan 30 m / min, gietijzeren wielen, oppervlaktehardheid HB180-240.

spoor weg stalen wheel.jpg

Producten Details van stalen wiel op railwegen

Materiaal: gietstaal of gietijzer, zoals gegoten staal ZG430640, 60 #, 65 #, 65Mn, 42CrMoA of volgens uw eisen.

Het type stalen wiel op de spoorweg: enkel flenswiel, dubbel flenswiel, holle wielstellen en massieve wielstellen;

De diameter van het stalen wiel op de spoorweg: 300 mm, 350 mm, 400 mm, 450 mm, 500 mm; 900 mm, 1200 mm, enz. Of als uw eisen.

spoor weg stalen wheel.jpg

Toepassing van het wiel van het spoorwegstaal

1.Het staalwiel van de spoorweg dat op brugkranen wordt geïnstalleerd, het loopt op sporen binnen of openlucht.

2. Grote diameter 900mm gesmeed kraanwiel voor trein

3.The het staalwiel van de spoorweg met dubbele die flens voor spooroverdrachtkarretje wordt toegepast, is het het drijfsysteem met motor & reductiemiddel.

4.The het staalwiel van de spoorweg dat op kraantrollen wordt geïnstalleerd, het is het opheffende mechanisme voor de dubbelliggerkranen.

5.Het stalen wiel van de spoorwegen toegepast voor schip veerboot, wordt toegepast om het schip over te brengen van de oceaan naar de kant van de wal.

spoor weg stalen wheel.jpg

Verwerking van het wiel van het spoorwegstaal

spoor weg stalen wheel.jpg

Klanten

spoor weg stalen wheel.jpg

Hot Tags: rail road stalen wiel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like