Crane Trolley Steel Rail Moving Wheel

De bewegende loopwielen zijn de belangrijkste onderdelen van de reiseenheid en zijn ook de meest kwetsbare onderdelen vanwege de sterke impact en slijtage tussen wiel en rail. Flensslijtage, flensbreuk en moeheidspitting zijn de veel voorkomende problemen. Wanneer de loopwielen van de kraanwagen met stalen rails zijn gebroken, zijn reparatie en vervanging complex en zeer tijdrovend.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De bewegende loopwielen zijn de belangrijkste onderdelen van de reiseenheid en zijn ook de meest kwetsbare onderdelen vanwege de sterke impact en slijtage tussen wiel en rail. Flensslijtage, flensbreuk en moeheidspitting zijn de veel voorkomende problemen. Wanneer de bewegende delen van de kraanwagen met stalen rails worden verbroken, zijn reparatie en vervanging gecompliceerd en zeer tijdrovend.

Crane Trolley Steel Rail Moving Wheel

Producten Functies

1. Behandeling: De hittebehandeling is blussen of verharden en ontlaten.

2. Grootte: De speciale ontwerpen zijn beschikbaar, kunnen allen aangepast volgens de vraag van cliënten. Nauwkeurige metingen en oppervlakteafwerkingen zijn beschikbaar.

3. Inspectie: Alle artikelen worden grondig gecontroleerd en getest tijdens elke werkprocedure en nadat het product uiteindelijk is vervaardigd om ervoor te zorgen dat het product van de beste kwaliteit op de markt verkrijgbaar is.

4. meet & testapparatuur: projecteren profiel, ruwheid tester, hardheid tester, concentriciteit tester ect, UT ultrasone detectie-instrument.

5. Van toepassing zijnde werkingsgebied: Luchtkraan, brugkraan, containerkraan, havenkraan, overdrachtauto, enz.

Crane Trolley Steel Rail Moving Wheel

Certificaten tonen

Crane Trolley Steel Rail Moving Wheel


Klant bezoeken

Crane Trolley Steel Rail Moving Wheel

Hot Tags: Crane trolley stalen rail moving wheel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk