Turnplate Rail Transfer Cart

Turnplate rail transfer cart is een soort transferwagen die op de 90 graden draaiende spoorweg kan rijden. Werkingsprincipe: wanneer de transferwagen op de turnplate draait, draait u de turnplate automatisch of met mankracht om de rail op de turnplate met de 90 ° -draaibaan te verbinden, en vervolgens zal de transfer-trolley op de 90 graden draaiende spoorweg lopen.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Turnplate rail transfer cart is een soort transferwagen die op de 90 graden draaiende spoorweg kan rijden. Werkingsprincipe: wanneer de transferwagen op de turnplate draait, draait u de turnplate automatisch of met mankracht om de rail op de turnplate met de 90 ° -draaibaan te verbinden, en vervolgens zal de transfer-trolley op de 90 graden draaiende spoorweg lopen. Deze turnplate rail-transportwagen is geschikt om te worden gebruikt op de ringvormige spoorweg en kruising voor de productielijn van de apparatuur. Het turnplate-systeem heeft de kenmerken van stabiel rijden, hoge nauwkeurigheid van railverbinding en kan volledig automatisch worden bediend.


Turnplate Rail Transfer Cart

Producten Functies
1. Glad en geen lawaai;
2. Regelaar van de regelaar en de dubbele eindschakelaar, de spoornauwkeurigheid sterk verbeterd;
3. Ondersteuning bij grote tonnage-rotatie om het hoofdlichaam te maken om te voldoen aan de grote behoeften aan convertible voor platte wagons.

Turnplate Rail Transfer Cart

Toepassingen Tonen

Turnplate Rail Transfer Cart

certificaten

Turnplate Rail Transfer Cart

Klant bezoeken

Turnplate Rail Transfer Cart

Hot Tags: turnplate rail transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk