Elektrische material handling draaitafel

Over de draaischijf voor het hanteren van elektrische materialen, wordt deze gebruikt voor de ondersteunende uitrusting van de elektrische rail. Wanneer de productieproceslijn die moet worden gedraaid, en de draaiende straal van het elektrische spoor het vlakke voertuig niet aan de vereisten kan voldoen, kan de draaischijf worden gevormd, om elektrisch spoor vlak voertuig 90 in situ omwenteling te bereiken, nauwkeurige plaatsbepaling, hoge nauwkeurigheid van spoordocking. Dit soort elektrisch materiaal verwerkende draaitafel kan worden verdeeld in twee soorten handmatig en elektrisch, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik van flexibele keuze.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Over de draaischijf voor het hanteren van elektrische materialen, wordt deze gebruikt voor de ondersteunende uitrusting van de elektrische rail. Wanneer de productieproceslijn die moet worden gedraaid, en de draaiende straal van het elektrische spoor het vlakke voertuig niet aan de vereisten kan voldoen, kan de draaischijf worden gevormd, om elektrisch spoor vlak voertuig 90 in situ omwenteling te bereiken, nauwkeurige plaatsbepaling, hoge nauwkeurigheid van spoordocking.
Dit soort elektrisch materiaal verwerkende draaitafel kan worden verdeeld in twee soorten handmatig en elektrisch, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik van flexibele keuze.

Electric Material Handling Turntable

Producten Functies

1. stabiel rijden;

2. Hoge nauwkeurigheid van railverbinding;

3. Volledig automatisch geëxploiteerd;

4. Handig en flexibel;

5. Bedieningspaneel met draad of romote besturing;

6. Er is een track op het aanrecht van de 360 graden draaien;

7. Andere overbrengingsvoertuigen kunnen worden aangedreven volgens het spoor op het aanrecht van de 360 graden roterende;

8. De draaitafel bevindt zich ondergronds op het cementoppervlak;

9. De elektrische draaibank voor het hanteren van materiaal kan worden gebruikt als een plat voertuig in een doorvoerrail.

Electric Material Handling Turntable

Toepassingen Tonen

Electric Material Handling Turntable

certificaten

Electric Material Handling Turntable

Klant bezoeken

Electric Material Handling Turntable

Hot Tags: elektrische material handling draaitafel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like