Lieren hebben de volgende functies

- Apr 23, 2007-

De lier heeft de volgende kenmerken: grote veelzijdigheid, compacte structuur, klein formaat, lichtgewicht, zwaar tillen, gemakkelijk gebruik en overdracht. Het wordt veel gebruikt in de bouw, waterbeheerprojecten, bosbouw, mijnbouw, dokken, enz. Moderne elektronisch gestuurde automatische lijnapparatuur. Er zijn 0,5 ton tot 350 ton, verdeeld in twee soorten, snel en langzaam. Onder hen kan de lier met grote tonnage met een gewicht van meer dan 20 ton afzonderlijk worden gebruikt of als een onderdeel van machines zoals heffen, wegenbouw en het hijsen van mijnen. Het wordt veel gebruikt vanwege zijn eenvoudige bediening, grote hoeveelheid roping en gemakkelijke verplaatsing. De belangrijkste technische indicatoren van de lier zijn nominale belasting, ondersteuningsbelasting, kabelsnelheid, capaciteit enzovoort.

Hoofddoel van de lier: Ten eerste wordt het gebruikt als hefuitrusting voor het hijsen van hijsen, zinken hijsen en ophangen (hijsen) apparatuur voor het zinken van apparatuur, bijv. Het optillen van erts, afval (steen), hefpersoneel, gedecentraliseerde materialen, gereedschappen en uitrusting langs de boorput. Enzovoort; Ten tweede, als transportmiddelen, gebruikt voor ondergrondse planning en transport van erts (vrachtwagen), stope erts (slakken) of vulling, verwijderen van kolommen en ga zo maar door.

Lieren, lichtgewicht hefwerktuigen, ook bekend als hijswerktuigen, die op haspels gewikkelde touwen of kettingen gebruiken om zware voorwerpen op te tillen of te trekken. De lier kan alleen worden gebruikt en kan ook worden gebruikt als een onderdeel van machines zoals hijsen, wegenbouw en het hijsen van mijnen. Het wordt veel gebruikt vanwege zijn eenvoudige bediening, grote hoeveelheid roping en gemakkelijke verplaatsing. Voornamelijk gebruikt in de bouw, waterbeheer projecten, bosbouw, mijnbouw, dokken en andere materialen tillen of platte slepen.