Wat Is de Hopper Dump spoor overdracht kar?

- Jul 02, 2015-

De hopper dump spoor overdracht kar, het is een spoor overdracht kar, die is gespecialiseerd in dumping van materialen. Met name sommige materialen zoals rommelig, zware belasting, hoge temperatuur, enz. Zoals zand, kolen, mineralen, enz. De efficiëntie van traditionele karren is zeer laag. Teneinde de efficiency van het werk, moeten veel fabrikanten dringend verbeteren. Als een professionele elektrische platte autofabrikant, heeft Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd. ontworpen een elektrische overdracht-kar die de functie van zelfstandig lossen en vullen kan realiseren.

De traditionele hopper dump kar bediening is makkelijk te veroorzaken de hopper beschadigen de betonvloer te vervormen, en duurt een halfuur te dumpen het materiaal telkens. De nieuw ontworpen hopper dump spoor overdracht kar is een soort van elektrische dump kar. De dump kar is dat een speciale hopper kan dumpen op de korte afstand transporteren materiaal zonder gecompliceerde operatie. Telkens wanneer die het materiaal is gedumpt, kan het eenvoudig geleegd worden, zodra de tijd voor herhaling van het werk en het terugdringen van de kosten te besparen.

Een "bucket" vormige container wordt gemonteerd op het lichaam en kan worden ingeklapt voor het gemakkelijk lossen. Het is geschikt voor korte-afstand transport van verschillende stortgoederen zoals zandsteen, grondwerk, kolen, ijzererts. Het heeft sterke macht en heeft meestal mechanische aanvulling van de funderingsput functie.

hopper dump rail transfer cart.jpg