Wat Is een spoor kar?

- May 10, 2016-

De kar van het spoor is een spoor type transport kar die een track op de grond legt en de vastgestelde spoor is over het algemeen een ik-vormige oppervlak contact spoor. De kenmerken van de prestaties van de kar van het spoor is dat het een groot draagvermogen, is niet bang voor vuile en piepende, gemakkelijk te onderhouden, en heeft een lange levensduur. De kar van het spoor kan worden uitgerust met apparaten voor industriële draadloze afstandsbediening om kunstmatige afstandsbediening. De kar spoor heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijk gebruik en werking. Het wordt vaak gebruikt in bouwmaterialen, stenen materialen, metaalverwerking, tunnel engineering, ijzer en staal metallurgie, waterkracht industrie, lucht-en ruimtevaart oorlogsindustrie, schip terminals, automobiel machines en andere velden.

Bijvoorbeeld bij het overbrengen van werkstukken in een workshop, is het hoofddoel van de spoor-kar met de indoor plaats het materiaal op een aanrecht te maken van de kar van het spoor voorwaarts en achterwaarts vervoeren nauwkeurig het materiaal naar de bestemming.

Bijvoorbeeld, bij het vervoer van langere stalen platen, het vervoer van de kar van het spoor wordt geïmplementeerd met behulp van een of spoor karren te delen van de lange stalen plaat. Tijdens deze periode, de twee spoor-karren worden in sync gehouden moeten soepel vervoeren de stalen platen naar de bestemming.

rail cart.jpg