Wat zijn de voordelen van mijne Trackless Rubber Tyre Carts?

- Aug 03, 2017-

Tegenwoordig worden elektrische overbrengwagens op grote schaal gebruikt in verschillende productie-industrieën, zoals steenoven fabriek, engineering tunnel, metallurgische raffinage oven fabriek, mechanische apparatuur fabriek, enz. Als de toonaangevende professionele elektrische overdracht wagen productie-onderneming in China, Xinxiang nieuwe leider machines productie Co., Ltd. Niet alleen kan het voldoen aan de behandelingseisen van alle soorten industrieën, maar ook een aantal nieuwe producten ontwikkeld, zoals mijnexplosiebestendige ongebaande rubberbanden, dan, over de prijs van mijnbouw explosieveilige ongebaande rubber banden, wat zijn de voordelen van mijn ongeslagen rubberen bandenwagens?

In vergelijking met andere typen handling-karren zijn de voordelen van mijnloze rubberen banden als volgt:

1. Dit soort kar heeft een sterke flexibiliteit en een hoge transportefficiëntie. Het heeft een sterk klimvermogen en kan de benodigde materialen direct naar de bodem van de put transporteren, wat de tijd en arbeid van materieel transport enorm bespaart.

2. Omdat het een rubberen transportwagen is zonder spoor, is het niet nodig om de railconstructie in het transport uit te voeren. Daarom is het niet noodzakelijk om de vloer van de rijbaan uit te harden en wanneer er een probleem is zoals een onderste trommel in de rijbaan, heeft dit geen invloed op het normale materiaaltransport. Daarom neemt de betrouwbaarheid van het materiaaltransport toe en neemt de werkruimte in de rijbaan toe;

3. De ongebaande rubberwielkar kan ook voor het algemene vervoer van de steun worden gebruikt, die zeer de tijd van installatie en verwijdering van de steun bespaart, arbeid vermindert, en de efficiency van de ondergrondse verrichting verbetert;

4. Omdat de rails niet hoeven te worden gelegd, vermindert dit de kosten van de aanleg en het onderhoud van de spoorwegen en worden de transportkosten van ondergrondse mijnbouwactiviteiten in vergelijking met traditionele karren aanzienlijk verminderd.

Mine Trackless Rubber Tire Carts.jpg