Wat zijn de voordelen van een op batterijen werkende kruisbaancargo?

- Oct 24, 2017-

Tegenwoordig hebben ondernemingen in principe geautomatiseerde productielijnen ingevoerd en de vereisten voor het verwerken van overbrengingsapparatuur worden steeds hoger. Sommige fabrieken met verschillende arbeidsdelingen moeten bijvoorbeeld apparatuur meenemen van de ene werkplaats naar de andere, voor dit soort heeft Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd een elektrische ladekar met batterij en cross-bay-functie onderzocht en ontworpen. de cross-bay batterijrailwagen die vandaag vaak wordt genoemd.

Vergeleken met andere soorten behandelingsapparatuur, heeft dit type batterijrailwagen met automatische overkruisfunctie vele voordelen, wat het probleem van het gezamenlijke werk op de werkvloer enorm oplost.

Voordeel 1: de efficiëntie is aanzienlijk verbeterd. Met deze op batterijen werkende dwarsbalk-transportwagen bereikt u 24 uur ononderbroken werk, zorgt u voor een soepele doorstroming van het werkplaatsproces en helpt u zelfs om automatisch heen en weer te laden en lossen, de tijd van handmatig werk te verkorten en mankracht te besparen.

Voordeel 2: de betrouwbaarheid is aanzienlijk verbeterd. In vergelijking met de traditionele behandelingsmodus, zijn de snelheid en nauwkeurigheid tussen de werkplaatsen en de werkplaats aanzienlijk verbeterd en kunnen de snelheid en het pad van de op batterijen werkende dwarsbalktransportwagen kunstmatig worden geregeld, wat de betrouwbaarheid van preventie en planning verbetert.

Voordeel 3: de laadcapaciteit is aanzienlijk verbeterd. Vergeleken met de traditionele behandelingsmodus, kan deze op batterijen werkende dwarsbalktransportwagen een hoger eigengewicht dragen, en een kar met een geschikte tonnage volgens de behoeften van de fabriek ontwerpen, waardoor de schade door mankracht wordt verminderd.

Bovendien heeft de op batterijen werkende dwarsbalktransportwagen ook de basisprestaties van andere elektrische behandelingsapparatuur, vooral met betrekking tot veiligheid, heeft Xinxiang nieuwe leider Machinery Manufacturing Co., Ltd. limietstop, regelbaar regelbaar, preventief alarm, enz. Bereikt begeleid.

battery powered cross bay transfer cart.jpg