Verticaal en horizontaal verplaatsbaar onbeladen transferwagentje

- Jul 22, 2018-

Functie Introductie

Door het automatische heffen kan de ongebaande overdrachtstrolley het werkstuk van het ene station naar het andere transporteren.

De looprichting van de transferwagen en de plaatsingsrichting van het werkstuk is verticaal. Om deze functie te bereiken, heeft dit type transfertrolley de volgende functies:

1) Precieze aanpassingsfunctie

Om tijdens het langeafstandsbedrijf nauwkeurig met de andere apparatuur te kunnen verbinden, moet de transfertrolley de functie van nauwkeurige afstelling hebben.

2) Sensorfunctie

Door de sensorfunctie van foto-elektrische schakelaar, kan de ongebaande overdrachtstrolley automatisch stoppen bij het ontmoeten van de persoon of het object in het proces van verticale en horizontale beweging.

Problemen en oplossing

1) Probleem: Hoe kan de transfertrolwagen verticaal en horizontaal worden verplaatst?

Oplossing: we nemen het geïmporteerde stationaire wiel over. Elk wiel kan nauwkeurig draaien volgens de vooraf ingestelde hoek. De encoder kan de huidige rotatiehoek aflezen en nauwkeurig de rotatiehoek van het wiel regelen. De verticale en horizontale beweging van de transferwagen kan worden bereikt door de rotatie van het stationaire wiel.

2) Probleem: hoe de nauwkeurigheid van de positionering te garanderen?

Oplossing: deze ongebaande transportwagen neemt het magnetische stripnavigatiesysteem over om het werkstuk op de ongebaande transportwagen met het werkstuk precies op de grond te verbinden.

Verticaal en horizontaal verplaatsbaar onbeladen transferwagentje