TOPLD van zelf ontwikkelde Rail platte karren openstelling van de markt van de Nepal

- Jun 23, 2017-

De commissies van de China overzee Engineering Co., Ltd. de Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd (TOPLD) om te zorgen voor een aanbod arbeidsovereenkomst segment vervoer per spoor kar voor haar overzeese bouwprojecten in Nepal.

China overzee Engineering Co., Ltd. is de tweede grootste bouw aannemer in de wereld. Het is gerangschikt onder de top 500 bedrijven in de wereld voor zeven jaar, en die zich bezighouden met de bouw van hoge uitdaging overzeese projecten. Het bedrijf wint het bod van Bheri Babai afleiding Multipurpose Project (BBDMP) in Nepal door strenge selectie, met de totale investering van 1,26 miljard Amerikaanse dollars. Op 6 juni, 2017 betrad TOPLD met succes de Nepal-markt door het project van de aankoop van de platte kar spoor van infrastructuur apparatuur.

Deze platte kar van spoor gekocht door de Tunnel van Nepal waterproject is een platte kar voor segment vervoer per spoor, met een laadvermogen van ongeveer 20 ton. De platte kar van spoor krijgt energie van de batterij, en heeft twee soorten van karren, namelijk actieve en passieve voertuigen, met een snelheid van ongeveer 80m/min. Bovendien moet de platte kar van spoor werken 24 uur. Voor de conditie van korte tijd en zware taak voltooid de technische staf van de TOPLD eindelijk het programma van de platte kar van spoor door vele gesprekken met de China overzee Engineering Co., Ltd.

Deze platte kar van spoor is gedreven door twee 4.5kw DC-motoren en uitgerust met gratis maintenance 1000ah lood-zuur batterij die kan worden gebruikt voor 15 uur na een lading. De platte kar van spoor is geïnstalleerd met een reeks van lood-zuur batterij aan de werking van de non-stop 24 uur per dag. De mogelijkheden van de technische staf van de TOPLD zijn zeer erkend door de inkoop manager van China overzee Engineering Co., Ltd. Bovendien zijn ze bereid om te blijven samenwerken met TOPLD.

Deze samenwerking met China overzee Engineering Co., Ltd heeft getest de noodsituatie mogelijkheden van de TOPLD van afdelingen, zoals technologie, productie, installatie en aftersales diensten. De samenwerking heeft ook de solide basis gelegd voor de Nepal markt te betreden, en bevorderd van China's machines productie merken.